Wiem ze sie niektorzy na mnie rzuca ze miliony tych biletow mozna za darmo dostac w miejscu X lub Y, no ale moze komus sie nie udalo:
Oddam 6 biletow na Foire de Printemps (9-17 maja). Gdyby ktos chcial, prosze o email na priva.
Oddam bilety na Foire de Printemps
Oddam bilety na Foire de Printemps
Out of sorrow entire worlds have been built, out of longing great wonders have been willed.
- kajapapaja
L'essentiel od czasu do czasu drukuje, poza tym poszukaj w supermarketach (Cactus), sklepach, informacji turystycznej etc....
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
Drukuja to w roznych gazetach albo innych wrzutkach reklamowych - czasami mozna nawet nie zauwazyc. Jesli nie znajdziesz - ja mam jakies 2 i raczej z nich nie skorzystam, musialabys je tylko jakos odebrac.Malwinek pisze:A czy kto mógłby sprecyzować gdzie znajdują się miejsca X i Y, w których mogą być jeszcze bilety?
Dzięki za podpowiedź.
"It is better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt."
Mark Twain
Mark Twain