Oddam bilety na Foire de Printemps

Zabawa dla dorosłych i dla dzieci, kultura, gastronomia, sport, turystyka...
Awatar użytkownika
digilante

Oddam bilety na Foire de Printemps

Post autor: digilante »

Wiem ze sie niektorzy na mnie rzuca ze miliony tych biletow mozna za darmo dostac w miejscu X lub Y, no ale moze komus sie nie udalo:

Oddam 6 biletow na Foire de Printemps (9-17 maja). Gdyby ktos chcial, prosze o email na priva.
Out of sorrow entire worlds have been built, out of longing great wonders have been willed.
Awatar użytkownika
digilante

Post autor: digilante »

Wszystkie juz poszly. Ogloszenie nieaktualne.
Out of sorrow entire worlds have been built, out of longing great wonders have been willed.
Malwinek

Post autor: Malwinek »

A czy kto mógłby sprecyzować gdzie znajdują się miejsca X i Y, w których mogą być jeszcze bilety?
Dzięki za podpowiedź.
Awatar użytkownika
kajapapaja

Post autor: kajapapaja »

L'essentiel od czasu do czasu drukuje, poza tym poszukaj w supermarketach (Cactus), sklepach, informacji turystycznej etc....
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
===============================
eurokraci.eu
Awatar użytkownika
wilqs72

Post autor: wilqs72 »

Malwinek pisze:A czy kto mógłby sprecyzować gdzie znajdują się miejsca X i Y, w których mogą być jeszcze bilety?
Dzięki za podpowiedź.
Drukuja to w roznych gazetach albo innych wrzutkach reklamowych - czasami mozna nawet nie zauwazyc. Jesli nie znajdziesz - ja mam jakies 2 i raczej z nich nie skorzystam, musialabys je tylko jakos odebrac.
"It is better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt."
Mark Twain
ODPOWIEDZ