Czy ktos zna fajna silownie w centrum?

Re: Czy ktos zna fajna silownie w centrum?
Athletic Center, tez na Hollerich, trochę dalej od Passage Fitness. Tańsze, karnet za 10 wejść 70 Euro. Plus mniej gejów i lansu.michalgo pisze:Czy ktos zna fajna silownie w centrum?
E, no wstyd, normalnie wstyd <oops>Beavis242 pisze:Plus mniej gejów i lansu.
Jestes kolego ZALOSNY <rzygi>Beavis242 pisze:Plus mniej gejów i lansu.
A co, bo sie pisze mniej geji niz gejow czy jak ?? Uzasadnij swoja wypowiedz :Pmisio pisze:Jestes kolego ZALOSNY <rzygi>Beavis242 pisze:Plus mniej gejów i lansu.
Nooo, zaplon ze hohobamaza42 pisze:minka, misio....ok, ale troche trwalo, zanim to do Was dotarlo... <mrgreen> gosciu napisal swojego posta prawie miesiac temu.....
 Niestety nie moge tak wnikliwie sledzic kazdego posta. Zreszta czy to wazne? Nawet jak by rok temu napisal to jakas reakcja jest potrzebna
 Niestety nie moge tak wnikliwie sledzic kazdego posta. Zreszta czy to wazne? Nawet jak by rok temu napisal to jakas reakcja jest potrzebna 
A to ze jak ktos ma chore uprzedzenia to powinien je trzymac pod wlasnym dachem. Zreszta, po co ta rozmowa?Borys pisze:A co, bo sie pisze mniej geji niz gejow czy jak ?? Uzasadnij swoja wypowiedz :Pmisio pisze:Jestes kolego ZALOSNY <rzygi>Beavis242 pisze:Plus mniej gejów i lansu.
W sumie racja.misio pisze:Zreszta, po co ta rozmowa?
O wątku zapomniałem już dawno, a tu widze niechcąco rozwinęła się interesująca dyskusja. Za pierwszą namową udałem sie do Passage fitness i zapisalem. Jest blisko mojego mieszkania wiec bardzo mi pasuje. 
Co do gejów i lansu to moge to zrelacjonować z pierwszej ręki bo jestem tam w końcu 3 razy w tygodniu. Żadni geje ani lansiarze nie rzucają sie w oczy. Lansu nie ma tam wedlug mnie wcale, a geje, no może trafi się jakiś jeden czy drugi szczególnie podejrzany ale to też nie przeszkadza wogole.
Kiepska jest za to sauna, temperatura niska i generalnie tandetna, a szkoda bo fajnie by było zregenerować sie pożądnie w saunie.
Moim zdaniem jest o.k. Do obslugi nie mam zastrzeżeń, bo z drugiej strony za co nawet mógłbym mieć te zastrzeżenia, wchodzę, dziewczyna odbija kartę i na tym się mój kontakt z obsługą kończy.
Gorąco polecam. (nie tylko gejom hahah)

Co do gejów i lansu to moge to zrelacjonować z pierwszej ręki bo jestem tam w końcu 3 razy w tygodniu. Żadni geje ani lansiarze nie rzucają sie w oczy. Lansu nie ma tam wedlug mnie wcale, a geje, no może trafi się jakiś jeden czy drugi szczególnie podejrzany ale to też nie przeszkadza wogole.
Kiepska jest za to sauna, temperatura niska i generalnie tandetna, a szkoda bo fajnie by było zregenerować sie pożądnie w saunie.
Moim zdaniem jest o.k. Do obslugi nie mam zastrzeżeń, bo z drugiej strony za co nawet mógłbym mieć te zastrzeżenia, wchodzę, dziewczyna odbija kartę i na tym się mój kontakt z obsługą kończy.
Gorąco polecam. (nie tylko gejom hahah)