ME w siatkówce kobiet
- kajapapaja
- kajapapaja
Wspaniale graja nasze dziewczyny. Teraz przed nami 2 mecze w Luksemburgu, mam nadzieje ze ten drugi to 1 miejsce !
Kredki do malowania mozna nabyc w Belle Etoile w Cactusie. Stoisko zaraz przy artykułach ogrodniczych. Widziałem nawet kilka wersji. Najlepsze sa przy gadzetach "teatralnych" (taki mały regalik) obok doniczek i innych art. dekoracyjnych.
Kredki do malowania mozna nabyc w Belle Etoile w Cactusie. Stoisko zaraz przy artykułach ogrodniczych. Widziałem nawet kilka wersji. Najlepsze sa przy gadzetach "teatralnych" (taki mały regalik) obok doniczek i innych art. dekoracyjnych.
wczoraj moj bilet zmienil kolor na zloto-bialo-czerwony i stal sie jeszcze cenniejszy. Brawo Polki.
Kaja przyniesc kredki na nasze sektory, chetnie z corka dam sie po raz pierwszy w zyciu pokredkowac
martwilem sie jeszcze o brak polskiej falgi, myslalem nawet o nocnej akcji pozyczenia sobie tej spod parlamentu (bylaby afera polityczna , na szczescie kolega Trian o mnie pamietal i mamy juz czym machac dla naszych zlotek !!! Jeszcze raz Dzieki !
Kaja przyniesc kredki na nasze sektory, chetnie z corka dam sie po raz pierwszy w zyciu pokredkowac
martwilem sie jeszcze o brak polskiej falgi, myslalem nawet o nocnej akcji pozyczenia sobie tej spod parlamentu (bylaby afera polityczna , na szczescie kolega Trian o mnie pamietal i mamy juz czym machac dla naszych zlotek !!! Jeszcze raz Dzieki !
- kajapapaja
- kajapapaja
- kajapapaja
last minute: nasze złotka w sobotę zagrają z Serbią (znowu).
Jezeli zagrają jak już raz zagrały - finał murowany!!!!
Jezeli zagrają jak już raz zagrały - finał murowany!!!!
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
No wlasnie, slyszalam w czasie transmisji, ze jest robione wszystko, zeby sie z Rosja w polfinale nie spotkaly.... to tak zeby turniej byl ciekawszy... (ponoc)wilqs72 pisze:A to pewna informacja? Wydawało mi się, że zagrają z drugą drużyną grupy E, czyli z Rosją.kajapapaja pisze:last minute: nasze złotka w sobotę zagrają z Serbią (znowu).
- kajapapaja
mamy szalik, czapke z daszkiem, dzieci maja koszulki, mamy kredki a reszta to bedzie improwizacja
tak pewna - na tyle na ile Wiadomości w TVP1wilqs72 pisze:A to pewna informacja? Wydawało mi się, że zagrają z drugą drużyną grupy E, czyli z Rosją.
eurokraci.eu
eurokraci.eu