ME w siatkówce kobiet

Zabawa dla dorosłych i dla dzieci, kultura, gastronomia, sport, turystyka...
Awatar użytkownika
bamaza42

Post autor: bamaza42 »

a wiesz co moze - kiedy jakis trening jeszcze?....niedziela rano?...eee chyba nie...
Awatar użytkownika
kaszub

Post autor: kaszub »

byc moze, jakas rozgrzewka z rana, bo w sumie graja dosyc pozno.
ale moze jak chcialabys zrobic jakies zdjecia to moze cos w okolicach sofitela (nie wiem ktorego) albo moze jakis spacer po miescie.
Awatar użytkownika
kajapapaja

Post autor: kajapapaja »

jak sofitel to pewnie ten kolo parlamentu
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
marcin

Post autor: marcin »

UWAGA WAŻNE!!!
Osoby, które kupiły bilety zniżkowe na oba dni (22.50 za dzień) powinny przy wejściu na mecz okazać oba bilety, aby udowodnić uprawnienie do rabatu.
szymbi, a ja mam bilet za 22,50 ale tylko na niedziele ? czy to ok ?
Awatar użytkownika
szymbi

Post autor: szymbi »

marcin pisze:
UWAGA WAŻNE!!!
Osoby, które kupiły bilety zniżkowe na oba dni (22.50 za dzień) powinny przy wejściu na mecz okazać oba bilety, aby udowodnić uprawnienie do rabatu.
szymbi, a ja mam bilet za 22,50 ale tylko na niedziele ? czy to ok ?
Nie to nie jest ok. Czyli ja pomyliłem się przydzielając miejsca i rozdając bilety. Ktoś ma zapewne bilet na sobotę za 22,50 i na niedzielę za 25 euro. Jeśli ta osoba to przeczyta, to niech się do mnie proszę zgłosi.

A Ty Marcin wejdź w niedzielę ze mną to będzie wszystko ok.

Aha, w razie jakichkolwiek problemów z wejściem, biletami itd - będę dziś przy Coque o 16-tej od strony Szkoły Europejskiej. Jak wejdziemy kupą to łatwiej będzie wyjaśnić ewentualne problemy.
Awatar użytkownika
bamaza42

Drodzy forumowicze!!! Czy ktos odbiera moze transmisje dzisiejszych polfinalow na jakimkolwiek kanale??!! Polska TV niestety mecze polfinalowe zdecydowala sie transmitowac na kanale TVP Sport, ktorego Cyfra+ nie przekazuje....i zaden z kanalow ktore na Cyfrze odbieram nie transmituje...???!!!....
Awatar użytkownika
piastdp

Post autor: piastdp »

TVP1 transmituje o 19.30 mecz Polska - Serbia, inne mecze mozna przez neta ogladac na http://www.laola1.tv/live/wmp1.html. A jutro live ...
Awatar użytkownika
bamaza42

Oj, dzieki...a skad wiesz, ze transmituje TVP1 mecz o 19:30? Program TV podaje cos innego... :( ....w sumie o ten mecz wlasnie chodzi!!! To, ze Wloszki wygraly 3:0, to juz wiem (szkoda, ze nie widzialam - ale wlasnie nie moglam w necie znalezc, gdzie to transmituja.....)
Acha, ten link to jest dobry?...u mnie nie dziala...
No, a jutro live, oczywiscie!!!
Awatar użytkownika
piastdp

Mecz na pewno w TV:
http://www.tvp.pl/program/
Link tez jest dobry a bedzie aktywny jak rozpoczynie sie mecz. W zwiazku z tym ze Włochy - Rosja juz sie skonczył nic nie transmitują.
Awatar użytkownika
bamaza42

Ok, dzieki - wszystko gra!!! i link dziala (ale po skopiowaniu) i nasz mecz jest w programie - wystraszylam sie, ze nie bedzie, bo transmisji tego nie bylo, a gazeta z programem na tydzien tez nie podawala....ale tu jest ok - mam nadzieje!!! :)
Awatar użytkownika
piastdp

Hm myśle, iż jakby nie było transmisji z meczu Polek w kanale publicznym to chyba całe szefostwo TVP musiałoby sie podać do dymisji <mrgreen> a PiS w wyborach byłby za LPR :p
Awatar użytkownika
bamaza42

Dokladnie tak....a ja sie troche obawiam o wynik dzisiejszego meczu....oby jak Wloszki powtorzyly wynik z eliminacji...ale Serbki to 3 druzyna na swiecie i na pewno bedzie to ciezki mecz - nie oddadza skory tak latwo jak poprzednio....
Awatar użytkownika
kajapapaja

a mnie dziwia te rozstawienia i sposob losowania...
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
Awatar użytkownika
bamaza42

mowia, ze losowanie po to, zeby w eliminacjach nie grac "pod" nastepnego przeciwnika...
Awatar użytkownika
kajapapaja

ale wyszło że wylsowano poprzedniego przeciwnika - no i niestety POlski przegrały 0-3, będą jutro grały o brąz :/ z Rosjankami.....
eurokraci.eu
ODPOWIEDZ