szymbi melduje się po powrocie. Bilety zostały zamówione ponad tydzień temu i obecnie czekamy na przesyłkę pocztą. Jak tylko dotrą dam znać i będziemy organizować ich kolportaż.MaWi pisze:Moi Drodzy,
Szymbi jest chwilowo "wyjechany", wiec tak mniej wiecej do wtorku i tak sprawy "wisza", ale oczywiscie jak tylko wroci, to sprawa rusza z kopyta, wiec jak tylko bedziecie mieli okazje, to wplacajcie, bowiem bilety juz w drodze
Przyjmujemy zgłoszenia kibiców siatkówki na finały ME w Lux.
Witam
Chciałby się dowiedzieć czy jesteście w stanie jeszcze zamówić bilety na półfinał i finał i jak jest taka możliwość na faze play-off w Hasselt?Mam prośbe czy ewentualnie jest ktoś w stanie przetłumaczyć mi z jedenej ze stron jak można zamówić bilety i w jakiej są cenie bo storna nie jest po angielsku,na półfinał i finał nie ma problemu gorzej jest z faza grupową.
moje gg 1379768
Chciałby się dowiedzieć czy jesteście w stanie jeszcze zamówić bilety na półfinał i finał i jak jest taka możliwość na faze play-off w Hasselt?Mam prośbe czy ewentualnie jest ktoś w stanie przetłumaczyć mi z jedenej ze stron jak można zamówić bilety i w jakiej są cenie bo storna nie jest po angielsku,na półfinał i finał nie ma problemu gorzej jest z faza grupową.
moje gg 1379768