Madi, nie fisiuj jak sie wybierzemy to zobaczymy co sie bedzie dzialo:-) moze byc ciekawie, a wrazeniami podzielimy sie w poniedzialek:-)
milego weekendu, przynies 1 krowke:-)
A czy ja moglabym prosic o sprecyzowanie mniej wiecej tej imprezy??Gdzie, co, za ile? Czekamy na dzidziusia dlatego siedze w domku sama, facet w pracy i nie za bardzo orientuje sie w tych sprawach, a z checia bym poszla
My tez bylysmy - super, naprawde. A z dymemporadzilysmy sobie, skrobiac sie na Kornisch (czy tak to sie pisze?...) i patrzac na wszystko z gory....zdjecia mam jakies, ale nie mam pojecia, jak je sciagnac z telefonu na kompa....
...może mi się uda....?
Ostatnio zmieniony 01-01-1970, 01:00 przez bamaza42, łącznie zmieniany 2 razy.
A zrzuciłaś je już na swój komputer? Jeżeli masz na komputerze, to najpierw sprawdź rozmiar, żeby nie były za duże. Później odpowiadaj klikając "odpowiedz", a nie za pomocą szybkiej odpowiedzi, bo tu nie ma opcji wstaw załączniki.
Zdjęcia dodajesz wybierając je na swoim komputerze (naciskając parcourir) i klikając dodaj załącznik.
A wiesz...ja dopiero zauważyłam, że je wkleiłaś we wcześniejszym poscie, więc to co pisałm to zrobiłas. Ale dlaczego są czarne? Aż tyle dymu to nie było