Uwaga! W związku z pracami modernizacyjnymi na www.polska.lu będzie miała miejsce
[center]przerwa techniczna
skutkująca całkowitym brakiem dostępu do portalu polska.lu
od dziś (piątek, 27 listopada) od godz. 20.00 do jutra do godz. 21.30[/center]
Jednocześnie informujemy, iż w czasie przenoszenia portalu na nową platformę wystąpić mogą czasowe trudności z dostępem do forum polska.lu. W trakcie transferu może być okresowo zablokowana możliwość pisania postów i wysyłania wiadomości kanałami PW oraz EMAIL. Nie możemy też zagwarantować, iż wszystkie posty napisane na forum pomiędzy godz. 20.00 dzisiaj a godz. 21.30 jutro znajdą się na nowej platformie.
Przepraszamy za ewentualne utrudnienia i liczymy na Waszą wyrozumiałość.
Raz jeszcze zapraszamy wszystkich na jutrzejsze świętowanie inauguracji nowego portalu polska.lu w Ancien Cinema w Vianden. Szczegóły dotyczące tej imprezy znaleźć możecie tutaj:
http://www.polska.lu/viewtopic.php?t=6571
Uwaga! Przerwa w dostępie do polska.lu od godz. 20.00
Uwaga! Przerwa w dostępie do polska.lu od godz. 20.00
- Załączniki
-
- wis.jpg (72.57 KiB) Przejrzano 2186 razy
~–~–~–~–~
Redakcja
Redakcja
brawo nowa Polska.lu
Super, gratulacje! Nowa strona wyglada na prawde dobrze.
Nie ma mnie z Wami w Vianden, to sama sobie pogratuluje nienajgorszej listy lekarzy i malej korekty informatorium :-)
Zabawa na pewno super - czekam na fotoreportarz!
Aaaa, jeszcze sobie musze raz pogratulowac, ze to ja pierwsza pisze:-) Bamaza, Borys, ..., gdzie jestescie? <mrgreen>
Nie ma mnie z Wami w Vianden, to sama sobie pogratuluje nienajgorszej listy lekarzy i malej korekty informatorium :-)
Zabawa na pewno super - czekam na fotoreportarz!
Aaaa, jeszcze sobie musze raz pogratulowac, ze to ja pierwsza pisze:-) Bamaza, Borys, ..., gdzie jestescie? <mrgreen>