''Testosteron'' powraca!

nuka

Post autor: nuka »

...dzięki uprzejmości ewuś prostownice juz mamy - DZIĘKUJEMY - ale teraz potrzebny fryzjer...kontakt na teatr.luksopolski@gmail.com. albo 621 641 461, dziekuję z góry
nuka
Zofi-ja

Post autor: Zofi-ja »

Czy moze ktos podac dokladny adres tej sali w Strassen gdzie ma sie odbyc spektakl
MaWi

Post autor: MaWi »

Nieco dokladniejszy adres znajdziesz tutaj: http://www.polska.lu/viewtopic.php?t=2652

Miesci sie ten gmach niemal przy samej route d'Arlon (szyld jest od route d'Arlon), wiec znalezienie nie powinno nastreczac wiekszych trudnosci.
Awatar użytkownika
kajapapaja

Post autor: kajapapaja »

MaWi pisze:Nieco dokladniejszy adres znajdziesz tutaj: http://www.polska.lu/viewtopic.php?t=2652

Miesci sie ten gmach niemal przy samej route d'Arlon (szyld jest od route d'Arlon), wiec znalezienie nie powinno nastreczac wiekszych trudnosci.
ale parking jest na tyłach budynku więc lepiej podążać za kierunkowskazami na "Mairie"
Awatar użytkownika
bamaza42

Post autor: bamaza42 »

kajapapaja pisze:kierunkowskazami na "Mairie"
prosze szanownego kierowcy - kierunkowskazem, to kierowco sygnalizujesz (albo i nie <palcem> ) chec zmiany kierunku jazdy, skret, itp.... A to, co stoi przy drodze i pokazuje, gdzie jechac - to DROGOWSKAZ <rotfl> ....prawie tak samo, ale wiemy przeciez wszyscy - "prawie" robi ogromna roznice :p
Awatar użytkownika
kajapapaja

Post autor: kajapapaja »

oj to taki skrót myślowy... :p
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
===============================
eurokraci.eu
Zofi-ja

Post autor: Zofi-ja »

DZIEKI ZA INFORMACJE NAPEWNO TRAFIE
ODPOWIEDZ