Koniec Portalu Polska.lu
Koniec Portalu Polska.lu
WCZORAJ W NOCY - DOKŁADNIE O PÓŁNOCY - RZĄD LUKSEMBURGA PRZEJĄŁ KONTROLĘ NAD PORTALEM POLSKA.LU.
NIC NIE MOŻEMY ZROBIĆ.
WSZYSTKIM DZIĘKUJEMY ZA WSPÓŁPRACE! - STARALIŚMY SIĘ <roll>
LUXTEAM
NIC NIE MOŻEMY ZROBIĆ.
WSZYSTKIM DZIĘKUJEMY ZA WSPÓŁPRACE! - STARALIŚMY SIĘ <roll>
LUXTEAM
- Załączniki
-
- Stop.jpg (5.77 KiB) Przejrzano 4702 razy
LuxTeam
Wszystkie paczki zywnosciowe prosze wysylac na adres: paczki.zywnosciowe@internowani.lu.danka44 pisze:To nie wszystko. Akcja była prowadzona na szerszą skalę. Zamknęli również ambasadę.
Uprasza się wszystkich o zbieranie paczek zywnościowych dla internowanych.
I ambasada to tez malo...
powiedzieli rowniez, ze sieci sklepow Cactusa stracily koncesje na sprzedaz papieru toaletowego...
Niestety to nie jest możliwe. Ponadto cała baza danych wszystkich zarejestrowanych użytkowników portalu została przejęta przez luksemburskie tajne służby. Należy spodziewać się rewizji oraz eksmisji.panda pisze:to nie ma sensu zatem, w jaki sposób można się wyrejestrować ?
z dalekich Seszeli pozdrawia Was
LuxTeam
dziękuję za pokrzepiające słowa, zabarykaduję się, spalę wszelkie teczki, otworzę ten Kanonkop Cab Sauv za 15 EUR, który miał tu niby na dobry start być i zaczekam na dżentelmenów z lokalnej bezpieki <evil>
Ja zawsze mam rację. Raz mi się wydawało, że nie mam racji, ale okazało się, że byłem w błędzie [G.J.Gigol]
Jak dobry zwyczaj każe - choć wszyscy i tak z pewnością pojęli charakter tego żartu - niniejszym odwołujemy hiobowe acz primaaprilisowe wieści z tego wątku. Oczywiście pozostajemy w pełni niezależni i nastawieni na długie jeszcze miesiące i lata karmienia Was mniej lub bardziej potrzebnymi i ciekawymi informacjami z życia Polaków i Luksemburga.
~–~–~–~–~
Redakcja
Redakcja