Wspólny wyjazd do Trampolini w najbliższą niedzielę

Awatar użytkownika
Redakcja

Wspólny wyjazd do Trampolini w najbliższą niedzielę

Post autor: Redakcja »

Wszystkich zainteresowanych wspólnym wyjazdem do Merzig, gdzie znajduje się największa w okolicy sala gier i zabaw dla dzieci – Trampolini – serdecznie zapraszamy do przeczytania TEGO tematu i wzięcia udziału w tej z całą pewnością niezwykle atrakcyjnej dla naszych pociech inicjatywie.

Osoby, które są na naszym forum nowe, oraz tych, którzy jedynie czytają nasz portal, pragniemy poinformować, iż impreza jest otwarta dla wszystkich, także niezarejestrowanych na portalu. Warunkiem dobrej zabawy (nie obligatoryjnym acz rekomendowanym) jest posiadanie przynajmniej jednego dziecka w wieku od 0 do około 10 lat. Dzieci starsze mogą być mniej zainteresowane wyskakaniem się w towarzystwie kolegów i koleżanek, choć i tu zdarzają się chlubne :> wyjątki.

Nie wymagamy wcześniejszego zgłaszania wzięcia udziału w wyjeździe, ale dla porządku, a w szczególności w przypadku chęci zabrania się na miejsce zabawy większą grupą (tzw. kawalkadą) z Luksemburga, wskazane byłoby poinformowanie o tym fakcie organizatorów, czyli LuxTeamu, przez wysyłanie maila na adres luxteam@polska.lu . Oczywiście każdy organizuje sobie środek transportu na własną rękę, a osoby, które nie chcą lub nie mogą pojechać do Trampolini własnym samochodem, proszone są o umawianie się na podwiezienie z innymi uczestnikami wycieczki.

Ceny biletów wstępu sprawdzić można TUTAJ, w przypadku jednak gdybyśmy zjawili się tam zbiorowo, istnieje możliwość zakupu biletu grupowego i uzyskania w ten sposób niewielkiego upustu.

Osoby zainteresowane wspólną jazdą z Luksemburga informujemy, że „kawalkada” rusza z parkingu u zbiegu rue de Hollerich i route d'Esch (naprzeciwko kościoła na Hollerichu) o godzinie 12.00. Planowany czas przybycia na miejsce – około godz. 12.50.

Liczymy na to, że niedzielne popołudnie spędzone wspólnie w atmosferze dobrej zabawy pozwoli nam się poznać, a naszym dzieciom zadzieżgnąć nowe znajomości, a może nawet przyjaźnie wśród nowo poznanych kolegów i koleżanek.
Załączniki
Trampolini.gif
Trampolini.gif (10.78 KiB) Przejrzano 3107 razy
Ostatnio zmieniony 16-03-2007, 12:40 przez Redakcja, łącznie zmieniany 2 razy.
~~~~~
Redakcja
annika

Post autor: annika »

niestety nie mam jeszcze pociechy w wieku do 10 lat:))

ale pozostaje z nadzieja, ze LuxTeam zorganizuje tez kiedys impreze tylko "dla doroslych":)))
Awatar użytkownika
dslonce

Post autor: dslonce »

Czekam niecierpliwie na relację:)
Nie udało się nam pojechać, bo młody jak zwykle w nieodpowiednim momencie ;) zachorował... Ale mam nadzieję, że się dzieciaki wyszumiały, a rodzice wypoczywają, stąd ta cisza na forum ;)
dag
MaWi

Post autor: MaWi »

dslonce pisze:a rodzice wypoczywają, stąd ta cisza na forum ;)
No wlasnie niedawno wrocilismy. Chetnie przygotuje relacje moze takze fotorelacje, chociaz warunki do robienia zdjec na "hali" nie byly najlepsze, ale moze najpierw dam szanse innym (o ile beda chcieli cos napisac).
Agnieszka

Post autor: Agnieszka »

MaWi pisze:No wlasnie niedawno wrocilismy. Chetnie przygotuje relacje moze takze fotorelacje, chociaz warunki do robienia zdjec na "hali" nie byly najlepsze, ale moze najpierw dam szanse innym (o ile beda chcieli cos napisac).
Wdg. mnie i mojej rodziny bylo swietnie. Dzieciaki sie wyszalaly, tak ze najpierw nie mogli z wrazenia usnac, a potem gdy adrenalina opadla sen ich dopadl bardzo szybko.
Musze przyznac, ze ja tez sobie troche poskakalam ;) .
Mysle, ze tego typu spotkania to doskonaly pomysl.
Pogoda dzisiaj nie dopisala a pomimo tego dzien zostal przez nas dobrze wykorzystany.
Mysmy wrocili duzo wczesniej, ale kiedy nasze dzieci beda starsze rowniez bedziemy wracac tak pozno <mrgreen>
Awatar użytkownika
szymbi

Post autor: szymbi »

Jak zwykle w takich przypadkach największą sztuką było wyciągnąć dzieciaka z sali i przekonać, że już musimy wracać... :D
asiunia

Post autor: asiunia »

MaWi pisze:moze najpierw dam szanse innym (o ile beda chcieli cos napisac).
A co tu duzo pisac? Fajowo bylo i juz! (jak zwykle zreszta w tym towarzystwie:) )

Dorosli mogli sie nagadac, a dzieci wyszalec, chociaz moje zgodnie stwiedzily, ze sie NIE nabawily, no bo co to jest tylko 5 godzin? Popadaly co prawda jak muchy w smole, bez mrugniecia okiem, no ale wyrzuty sumienia mam, ze nie dalam dzieciom mozliwosci nabawienia sie, bo jesli o nich chodzi to by skakaly do tej pory....
ODPOWIEDZ