Zwrot podatku
Zwrot podatku
Czy ktoś się może orientuje, ile tutejszy fiskus ma czasu na zwrot podatku? Już jakiś czas temu złożyłem wniosek o zwrot nadpłaconego podatku dochodowego i jak dotąd - cisza
"It is better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt."
Mark Twain
Mark Twain
-
Witam,
W banku w ktorym pracowalem, mielismy Pana ktorym ponoc zajmowal sie zwrotem podatku. Odbywalo sie to na zasadzie: daj mi swoj numer konta itp a ja sie wszystkim zajme a ty sie niczym nie martw. Skorzystalem bo inne osoby tez to robily i dostawaly pieniadze.
Czekam juz rok, i nic. Czlowiek nie odbiera telefonow, jest nostop poza biurem i nie odpowiada na voicemail.
Czy ktos z Was posiada informacje, numery telefonow pod ktorymi moglbym sam sprawe sprobowac zalatwic.
Z gory dziekuje i pozdrawiam,
Piotr
W banku w ktorym pracowalem, mielismy Pana ktorym ponoc zajmowal sie zwrotem podatku. Odbywalo sie to na zasadzie: daj mi swoj numer konta itp a ja sie wszystkim zajme a ty sie niczym nie martw. Skorzystalem bo inne osoby tez to robily i dostawaly pieniadze.
Czekam juz rok, i nic. Czlowiek nie odbiera telefonow, jest nostop poza biurem i nie odpowiada na voicemail.
Czy ktos z Was posiada informacje, numery telefonow pod ktorymi moglbym sam sprawe sprobowac zalatwic.
Z gory dziekuje i pozdrawiam,
Piotr
Może spróbuj poszukac właściwego dla ciebie biura tutaj http://www.impotsdirects.public.lu/prof ... index.html , przespacerowac się do nich i zapytac, czy jakikolwiek wniosek był w ogóle składany. Nie wiem, gdzie dokładnie mieszkasz w Luxie, ja wtedy mieszkałam jeszcze w Lux ville i podlegałam przykładowo pod Bureau d'imposition Luxembourg 6. Powodzenia!