aktualizacja informatorium

Dokumenty, pozwolenia, zwrot VAT, rejestracja samochodu...
Awatar użytkownika
danka44

aktualizacja informatorium

Post autor: danka44 »

Witam wszystkich czytelników portalu i informatorium :D

Informatorium stworzone przeze mnie dobrych kilka lat temu potrzebuje pilnie aktualizacji. Ciągle nie znajduję czasu, żeby to wszystko porządnie przeczytać i wprowadzić poprawki. Grunowniejsze porządku były (wstyd przyznać <oops>), dwa lata temu i rzeczywiście wiele się mogło przez ten czas zmienić.

Stąd moja prośba do osób korzystających z tych informacji, aby przysyłali do mnie info, że gdzieś są stare informacje, niedziałające linki itp. Jak będę miała taki sygnał, to mnie szybciej skłoni do poprawienia i wszyscy na tym skorzystają.

Może znajdą się też takie osoby, które nie wiedzą co z czasem robić i przeczytają cały rozdział, żeby sprawdzić jego poprawność merytoryczną zgodną z dniem dzisiejszym.
A może znajdzie się ktoś, kto ułoży plan kolejnego rozdziału, który chciałam stworzyć o dzieciach, żeby wszystko na temat dzieci było w jednym miejscu, poczynając od planowania ciąży do edukacji wyższej.

Jednym słowem potrzebuję pomocy i to bardzo <prosi>

Wszelaką pomoc, i tę małą i tę dużą, proszę o przesyłanie bezpośrednio na mojego maila danuta.szuba@gmail.com.
Danka
ODPOWIEDZ