antrag auf eine erziehungszulage

Dokumenty, pozwolenia, zwrot VAT, rejestracja samochodu...
aga

antrag auf eine erziehungszulage

Post autor: aga »

jak wypelnic ten wniosek? moze ktos pomoze, ten wniosek wypelniam ja czy moj maz? ja nie pracuje i mam jedno juz dziecko, teraz yr, i drugie ale nie pamietam jak sie go wypelnialo, pomozcie
Załączniki
DemEduAll.pdf
(99.14 KiB) Pobrany 333 razy
Awatar użytkownika
stary

Post autor: stary »

Normalnie pisać w niebieskich polach albo dać krzyżyk tam gdzie trzeba przedstawiając aktualna sytuacje ewentualnie zobaczyć co się zmieniło od poprzedniego roku ....

http://www.google.be/url?sa=t&source=we ... Lw&cad=rja
Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem,
.. toż to nie piwo !
aga

chodzi o wypelnienie pozycji we wniosku ,,, erziehe in meinem Haushalt,,,, i pozycji ,,,beantrage die Erziehungszulage für das unten erwähnte Kind, welches in meinem Haushalt erzogen wird:...

zaznaczam ze mam juz jedno dziecko i teraz urodzilam drugie
aga

czy ktos pomoze
Awatar użytkownika
wilqs72

Post autor: wilqs72 »

aga pisze:erziehe in meinem Haushalt
należy podać liczbę dzieci, które wychowują się w twoim domu - czyli z tego co zrozumiałem powinnaś zaznaczyć 2 Kinder
aga pisze:beantrage die Erziehungszulage für das unten erwähnte Kind, welches in meinem Haushalt erzogen wird
należy podać nazwisko i imię (w polu Name und Vorename) oraz datę urodzenia (w polu geboren am) dziecka, którego dotyczy wniosek o zasiłek wychowawczy
"It is better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt."
Mark Twain
aga

dziekuje
ODPOWIEDZ